Kotvičník pozemní - pomocník při léčbě neplodnosti

17.02.2014 21:55

Kotvičník pozemní, výluh z pupenů, tinkturaKOTVIČNÍK, tinktura z pupenů, 50 ml

U můžů: vyznačující se mimořádnými účinky při podpoře tvorby počtu spermií a jejich životnosti. U mužů byl mnohokrát potvrzen až 30 % nárůst hladiny testosteronu, což spolu nese také zvýšení libida, zlepšení nálady a zvýšení sebedůvěry.

U žen: přispívá k dozrávání vajíček,  pomáhá řešit problémy v klimaktériu, menstruační problémy, pomoc při neplodnosti

Nadějný regenerační prostředek pro osoby středního a staršího věku,  harmonizuje a tonizuje organizmus. Pro zdravou funkci cévního systému a zlepšení hormonální funkce obou pohlaví.

Složení: Obsahuje výtažek z pupenů kotvičníku pozemního ve 40% alkoholu.

Rozdíl mezi výtažky z extraktu bylin a pupenů:

Pupen (lat. gemmon) obsahuje mimořádně hodnotné látky, které se v jimé části rostliny nevyskytují. Jsou to různé hormony, enzymy, minerály, stopové prvky, vitamíny a další látky, které zásadní měrou ovlivňují budoucnost rostliny. A jelikož právě pupeny jsou základem pro získání extraktů, výtažky vytvořené z jejich výluhů jsou proto mimořádně účinné. Laicky řečeno, obsahují všechnu sílu budoucího květu, kořene, zkrátka rostliny či byliny, kterou pupeny v sobě mají.

Výtažky z pupenů a z bylin mají široké spektrum účinnosti: zvyšují obranyschopnost (imunitu) organismu, podporují funkci centrální nervové soustavy, celkově posilují a omlazují organismus a pomáhají udržovat dobrý zdravotní stav.

Výtažky z pupenů nepoškozují lidský organismus, nemají nežádoucí účinky a nezanechávají v těle žádný "odpad". Jejich užívání přináší pozoruhodné výsledky a mnozí nadšenci o nich hovoří jako o přípravcích třetího tisíciletí.

Pupeny a byliny se sbírají v ekologicky čistém prostředí. Zdravotní nezávadnost každé receptury posuzuje ministerstvo zdravotnictví. Bylinné výtažky lze užívat vedle klasických léků je však nutno zachovat aspoň půlhodinový časový odstup. Užívání nevyžaduje žádnou zvláštní dietu. Jsou určeny k přímé spotřebě, obsahují vysoký obsah vitamínů, minerálních látek a dalších látek s fyziologickým účinkem. Jsou vyrobeny za účelem doplnění běžné stravy spotřebitele na úroveň příznivě ovlivňující jeho zdravotní stav.

Dávkování:

Na 1 kg hmotnosti 1 kapka extraktu kotvičníku z pupenů, rozdělit na 3 dávky, ráno v poledne, večer, nejlépe hodinu před nebo hodinu po jídle. (Vážíte-li 60 kg, 20 kapek/3x denně). Doplněk stravy.