Lichořeřišnice (bylinné tonicum)

08.07.2013 13:20

Bylinná tonika využíváme jako podpůrnou léčbu ať při léčbě "chemickými přípravky", tak jako podporu při léčbě a užívání homeopatik. Tonika je vhodné  užívat s odstupem, alespoň půl hodiny od jakékoliv jiné léčby. Tedy udělat si "koktejl" ze všeho a najednou ho vypít, není rozhodně tou správnou cestou.

Vyzkoušeno při počínajícím zánětu středouší (bolesti ucha).

Kateřina

https://www.jukl.cz/lichorerisnice-d4/d-70622/ (zdroj článku níže uvedeného)

Popis: LICHOŘEŘIŠNICE (D4)

Použití: Lichořeřišnice začíná působit přibližně po 2 hodinách od požití, maximální účinek má po 9 hodinách a zhruba po 16 hodinách její účinek mizí. Pro rovnoměrný účinek proto dodržujte rozdělení denní dávky do 3 dílčích dávek, jak je určeno v dávkování. Lichořeřišnice při pravidelném užívání do 2 měsíců likviduje v těle většinu stafylokoků, streptokoků, E-coli, salmonel a dalších nebezpečných bakterií, a to zejména v močových cestách. Aktivně ovlivňuje akutní i chronické záněty urogenitálního systému a velmi se osvědčila při zánětech prostaty.
Tinktura lichořeřišnice  vhodně doplňuje užívání syntetických antibiotik nebo je významně podpoří a zkrátí dobu léčby. Lichořeřišnice je vhodná při zánětech močových cest, ledvin a zánětech dýchacích cest. Její včasné nasazení může zlikvidovat infekci již v jejím začátku. Je výborná jako prevence a skvělá při doléčení proběhlých zánětů s hrozbou recidivy. Funguje spolehlivě jak u lidí, tak u zvířat. Naši zákaznící oceňují tinkturu lichořeřišnice při angíně, chřipce, zánětech močového měchýře, zánětech sliznice úst, zánětech v krku, zánětech vedlejších dutin, ale i tvorbě lupů.

Složení: lihovodný roztok extraktu lichořeřišnice, v homeopatickém ředění D4
Dávkování: 3x 10 kapek denně po jídle (lahvička cca na 21 dní)

Balení: kapací lahvička 30 ml